Netport Mayıs Ayı Aylık Haber Bülteni

sigortammaxSigortammax.com Yayında!

25 yıllık tecrübesini Sigortammax adı altında devam ettiren, yalnızca yıllık poliçe sayısı 200 bini aşan, Türkiye’nin portföyde ilk 15 sigorta acentesi arasında yer alan Sigortacı Sigorta’nın mobil ve SEO uyumlu tasarım gerçekleştirdik; kendi bünyemizde geliştirmiş olduğumuz içerik yönetim sistemi panelini kullandık, içerik editörlüğünü yaptık ve yayına aldık!

https://www.sigortammax.com/


linkedinLinkedIn Beğenilerine Emojiler Geliyor

LinkedIn, platformunda bulunan Like ifadesine Celebrate, Love, Insightful ve Curious ifadelerini ekliyor.

Facebook’un 2016 yılında başlattığı İfade özelliği sayesinde kullanıcılar kendilerini daha iyi ifade etme fırsatı bulmuşlardı.

Bakalım, aynı durum LinkedIn kullanıcıları için de geçerli olacak mı?


no35no35urla Web Sitesi Yayında!

%100 doğal ve ev yapımı ürünlerini alıcısıyla buluşturan no35urla Atelier, e-ticaret sitesinin arayüzünün yenilenmesi için Netport Digital ile anlaştı! Biz de çözüm partnerimizin dilek ve isteklerine göre kreatif tasarımlarımızı gerçekleştirdik, birbirinden güzel ve sağlıklı ürünler için metinlerimizi yazdık ve responsive tasarım kısmını tamamladık!

https://www.no35urla.com/


ssl kopyasıSSL Neden Önemli?

Google SSL Güvenlik Sertifikası bulunmayan web sitelerin bağlantı linklerinin yanında “Güvenli değil” mesajı veriyor. Web site trafiğinizin artması, ziyaretçilerinizin sitenizde uzun süre kalması ve verilerinin güvende olduğunu bilmeleri için SSL Sertifikası çok önemli.