Netport Haziran Ayı Aylık Haber Bülteni

1.setatek

Setatek Web Sitesi Yayında!
İnşaat, proje ve çelik yapı alanlarında Türkiye’nin öncü firmalarından Setatek İnşaat’ın yeni web sitesi için mobil ve SEO uyumlu tasarım gerçekleştirdik; kendi bünyemizde geliştirmiş olduğumuz içerik yönetim sistemi panelini kullandık, içerik editörlüğünü yaptık ve siteyi yayına aldık.
https://setatek.com/

 

 

 

 

2.WhatsAPP

WhatsAPP’tan İki Yeni Özellik!
Dünyanın en yayın mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni sürümünde kullanıcı dostu iki yeni özelliği barındırıyor. Birinci özellik WhatsApp durumlarını Facebook Hikâyeler’de paylaşmanızı sağlıyor. İkinci özellik ise kullanıcıların QR kod kullanarak diğer WhatsApp kullanıcıları ile profilinizi paylaşmasına imkân veriyor.

 

 

 

3.Instagram

 

Instagram Beğeni Gizleme Özelliğini Deniyor

Instagram, Kanada’da belirlediği bölgelerde yeni bir teste başladı. Şirketten yapılan açıklamada, kullanıcıların paylaşımlarına gelen beğeni sayısının gizlenmesi üzerinde çalışmalar yürütülüyor. Instagram yöneticileri bu uygulama ile kullanıcıların beğeni sayısı yerine fotoğraf ve videolara odaklanmasını hedeflediklerini dile getiriyor.

 

 

4.NASA

 

Adınızı Mars’a Yollayabilirsiniz!
NASA, Mars 2020 projesi kapsamında Mars’a yollayacağı uzay mekiğinin içerisinde bulunan bir kapsülde adınızı ve soyadınızı taşıyacak! İsminizin Mars’a ayak basmasını istiyorsanız linke tıklayabilirsiniz:
https://mars.nasa.gov/mars2020/