Netport Ocak Ayı Aylık Haber Bülteni

medikozi

 

Medikozi E-Ticaret Sitesi Yayında!

Türkiye’nin dijital medikal mağazası MediKozi’nin mobil ve SEO uyumlu e-ticaret sitesini hazırladık ve yayına aldık! Kendilerine 360 derece dijital pazarlama hizmeti vermeye devam etmekteyiz.

Medikozi

 

 

 

Web siteniz _güvenli değil

 

Web Siteniz “Güvenli Değil” Uyarısı Vermesin!

Kurumsal veya bireysel web sitenize girildiğinde hala “Güvenli Değil” uyarısı mı veriyor? Google SSL Sertifikası ile web sitenizi akışlara güvenli hale getirmek için bizimle iletişime geçin.

Netport

 

 

 

Kolorkim

 

Kolorkim Web Sitesi Yayında!

2001 yılından beri ambalaj sektörünün ihtiyacı olan rotogravür mürekkepler ve flexo mürekkepler üreten Kolorkim’in mobil ve SEO uyumlu web sitesini hazırladık ve yayına aldık! Kolorkim’e yakışır, rengarenk bir site oldu!

Kolorkim

 

 

Profesyonel Sosyal Medya

 

Profesyonel Sosyal Medya Yönetimi

Firmanızın sosyal medya hesapları Netport’ta emin ellerde! Netport Digital olarak 17 yıllık tecrübemizle sosyal medya içerik yönetimi, raporlama, strateji hazırlama, kreatif tasarımlar ve temalar sunma, sosyal medya ve danışmanlığı süreçlerini partnerlerimiz adına, partnerlerimizle birlikte yürütüyoruz.

Netport

 

 

wp 2020

 

WhatsApp’tan 2020 Yenilikleri

Karanlık Mod uygulamasının  entegre edileceği söylentisi uzun zamandır var olan WhatsApp’ın 2020’de SnapChat benzeri, yollanan mesajların kişinin dileğine göre belli bir süre sonra kendini tamamen imha edeceği bir yenilikle kullanıcılarını şaşırtacağı belirtiliyor.

 

 

850'li hatlardan

 

850’li Hatlardan Arayıp “Bilgileriniz Silinmiş” Diyenlere İtibar Etmeyin!

Firmanızı arayarak “Google üzerindeki bilgileriniz silinecektir,” diyen kişi ve kuruluşlara kesinlikle itibar etmemenizi, böyle bir durumla karşılaştığınızda ise çözüm ortağınız Netport Digital’e başvurmanızı dileriz.

Netport: 0232 483 79 34