Bamboo Nazilli AVM’nin Açılışını Gerçekleştirdik

Bamboo Nazilli AVM’nin Açılışını Gerçekleştirdik

Karakaşlar Group dokuzuncu AVM projesi olan Bamboo Nazilli’nin açılış etkinlikleri için ajansımızı seçti. Açılış öncesi, açılış sırası ve açılış sonrasındaki etkinliklerimiz ve medya planlamamızla birlikte Nazilli halkı Bamboo Nazilli’den haberdar oldu ve Mayıs ayında açılan AVM, kısa süre içinde çevrenin ilgi odağı haline geldi.

Netport Digital Agency olarak alışveriş merkezleri (AVM) alanındaki tecrübemizi Bamboo Nazilli’nin açılışında da sergiledik.
Açılış Öncesi Medya Planlama ve Basın Toplantısı
Açılış öncesi çalışmalarımızda Aydın ve Nazilli’de etkili olan billboard, raket ve diğer outdoor mecraları etkin bir biçimde planladık ve yönettik. Yerel ve ulusal basına yönelik Aydın’da düzenlediğimiz yemekli basın toplantısı basın mensupları tarafından ilgiyle karşılandı.

Açılış Öncesi Etkinlikler

14-16 Mayıs tarihlerinde 2016 Dünya Plaj ve Voleybol Turnuvası kapsamında Aydın Belediye Meydanı’ndaki turnuva alanına açtığımız stant sayesinde turnuva heyecanını Nazilli halkıyla birlikte yaşama fırsatı bulduk.
Bamboo Nazilli açılmadan hemen önce Nazilli merkezinde planladığımız yürüyüş de halk tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Nazilli Atatürk Bulvarı’ndan perküsyon ekibimiz ve dansçılarımızla başlayan etkinlik eğlenceli anlar yaşattı.

Açılış Etkinlikleri

Nazilli halkı Bamboo Nazilli’nin açılışını büyük bir heyecanla bekliyordu. Bu nedenle açılışımız iş ve siyaset dünyasından katılımcıların dışında halktan da büyük bir ilgi gördü. Eğlenceli aktiviteler, çocuklar için etkinlikler, sürpriz gösteriler ve trio müzikve perküsyon gösterilerimiz son derece keyifle tamamlandı.

Atiye Konseri ve Açılış Sonrası Etkinlikler

Bamboo Nazilli açılışını gerçekleştirdikten iki hafta sonra bu açılış heyecanını bir konserle daha da pekiştirmek istedik. Atiye’nin birbirinden güzel şarkılarıyla gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuz özellikle gençler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Açılış döneminde alınan verim sonrası, hem müşterimizi hem de müşterimizin müşterilerini memnun ettiğimizi gördük. Bu sebeple halen, Bamboo Nazilli’nin etkinlik ve PR ajansı olarak açılış sonrasında da etkinlikler planlamaya ve böylelikle AVM’nin hedef kitlesine hitap eden deneyimler sunmaya devam ediyoruz.